29.07.2010 – Road trip USA (kort version)

Hej alle

Ja, så har vi været af sted på ferie i godt en uge. Som tiden flyver. Vi startede ud med at køre til Badlands National Park i Wyoming. Det er et sted, hvor prærien er blevet eroderet af floder gennem tiderne og har blotlagt toppe og spidser af blandt andet sandsten til nogle meget specielle formationer. Vildt flot!
Herefter kørte vi til Mount Rushmore, hvor fire tidligere præsidenter er hugget ind i klippen. Derefter tog vi til Grand Teton National park. Et flot sted med masser af dyreliv, klipper og søer. Ikke så lang herfra ligger Yellowstone – USA’s største national park. Et sted med masser af gejsere og geotermisk aktivitet – lidt a la Island, bare meget meget større! Flot flot. Vi så også bisoner, som daskede rundt på vejene og en bjørn.
Lige nu er vi på vej til Glacier National Park, stadig i USA. Her skulle være vildt flot. Vi har ikke lige fået ordnet billederne endnu, så der er ikke så mange – endnu. Beklager!

Vi har det godt og ser mange rigtig flotte steder. Landskabet har ændret sig mange gange siden vi forlod Champaign og vi kører ofte i bjerge. Vores bil er dog ingen bjergged, men det går alligevel. Temperaturen er ofte høj om dagen, men har også været under frysepunktet om natten, så vi er glade for vores gode soveposer! Vi håber i alle har det rigtig godt og at i nyder sommeren.

Ferie-hilsner fra
Maria og Morten


Vis stort kort

One thought on “29.07.2010 – Road trip USA (kort version)

  1. Hej Maria og Morten

    Godt at høre nyt fra jer. Vi glæde os til at se flere billeder fra jeres tur. Vi er lige kommet hjem fra Sverige 2 dage tidligere end planlagt, da det vil regne de næste 2 dage i Sverige, og vi orker ikke at sidde i en lille hytte ude midt i en skov i regnvejr ;-) …. og da vi har set alt det vi ville og nået at hygge os en mase, på de 2 dage med regn og 3 dage med solskin, vi har tilbragt i Sverige, fik vi flyttet sejlturen til torsdag. Så nu er vi hjemme igen. Dejligt, selv om vejret heller ikke er super godt her, så går det bedre, da vi har mere plads :-)

    Vi ses til efteråret :-) Knus fra familien Abildtrup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *