21.02.2010 – Pakkepost…

Løberute 8km...

Jeg (Morten) har bestilt en bog, som skal anvendes til det internetkursus, jeg er tilmeldt hjemme i Danmark. Idag mandag d. 15.02.2010 kom bogen så. Tilsyneladende bliver alle leverancer, blot efterladt ved hoveddøren uden at der bliver gjort opmærksom på, at der har været en leverence. Det er et lidt mærkeligt system, men amerikaneren må jo syntes at dette system er tilstrækkeligt sikkert. Der er jo selvfølgelig heller ingen grund til at tro det værste om folk, meeen ville da måske gerne have haft sat en underskift på, at jeg rent faktisk havde modtaget pakken… Men hvorfor skal alting også foregå som det gør i Danmark…

Efter modtagelse af pakken var det atter tid til en løbetur. Det blev til en tur på 8km i let snevejr og en temperatur på -6 grader celcius. Ganske fint! Er dog ved at være lidt træt af de store og mange vejkryds man skal over. Sammenlagt bruger jeg omkring 10 minutter af løbeturen på at stå stille og vente på grønt lys – hvilket er laaaang tid ud af 46 minutter…

Med hensyn til min kontakt til Professor Ahuja på universitetet, angående tilknytning til et projekt, er jeg blevet sendt videre til en Mr. John Hart, der arbejder som Forsknings Ingeniør. Han er blandt andet tilknuttet projektet om automatiseret inspektion af jernbane-skinner, som jeg håber på at kunne blive tilknyttet. Har dog ikke hørt noget fra ham i denne uge, men mon ikke jeg ved mere en gang i næste uge…

Computerprogram til sortering af billeder...

Mandag blev jeg færdig med mit computerprogram til sortering af vores mange billeder. Så nu kan billederne fra Indien og Island/Grønland blive sorteret korrekt efter dato. Der er vist også omkring 10.000 – hvilket jeg absolut ikke har lyst til at gøre manuelt…!  Denne version af programmet sletter heller ingen billeder som den forrige version gjore :-( Godt man har original-billederne liggende…

Jeg (Morten) er kommet i gang med mit internet kursus i Danmark og har fået godkendt den første opgave – Fantastisk.

Vi har bestilt nyt internet, hvilket også kæve levering med pakkeposten. Igen “leveret” ude foran hoveddøren…

Fredag tog Maria afsted til konferencen i San Francisco. Så må jeg holde skansen til hun kommer tilbage torsdag. Så mon ikke den står på en eller anden form for fast-food i løbet af ugen… Man skal jo leve sig ind i kulturen ;-)

Vejret her i Champaign har ikke været så flot de sidste par dage. Det er gråvejr og temperaturen er steget en smule, så nu ligger den lidt over frysedpunktet om dagen og lidt under om nattet. Desuden er nedbøren blevet til regn istedet for sne… Om ikke andet så bliver det da lettere at løbe hvis der ingen sne er… Og måske et tegn på at foråret er på vej…? Hvem ved – Vi håber… :-)

Spinkle forårshilsner
Maria & Morten

2 thoughts on “21.02.2010 – Pakkepost…

 1. Hejsa :-)

  Det er super spændende at læse om jeres beretninger om livet over there. Bliv bare ved med det. Men forvent nu ikke at vi skal skrive om lige så spændende oplevelser :-)… står op, kører på arbejde og hjem igen, henter unger, laver aftensmad, putter unger, falder om på sofaen efter at have checket facebook …. :-)

  Vi var ude i sneen den anden dag, hvor Sofie kaldte: “Mor, det kan bare ikke passe, det her. Kom og se! Det kan bare ikke passe.” Jeg gik hen til hende og hun viste mig vintergækker på vej op helt inde ved husmuren :-) Godt set, Sofie, der midt i alt sneen. Foråret er på vej, juhuuu :-) Jo, det er ganske vist.

  Det lyder spændende med at blive tilkoblet et projekt på universitet. Håber det lykkes :-) Og internetkurset bliver en success.

  Jeg glæder mig til at høre om Marias tur til San Fransisco.

  Løberuten må da være til at huske. Det ser ud til at vejene kører meget øst-vest, nord-syd…. Du kan snart undvære din GPS, Morten :-)

  Ha´ det godt. Jeg skal hilse mange gange fra Kurt, Sara og Sofie… og mig selv, Helle :-)

 2. Hej Helle og resten af familien…
  Det er da dejligt at der er nogen der læser indlæggene :-) Og skønt med klare beviser på at foråret er på vej… Flere af dem tak!
  Og løbeturene – jo det er da let at finde rundt når alt er opbygget i kvadrater – men undvære GPS’en – arhhh… Der skal være plads til lidt sjov og spas… ;-)
  Morten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *